logo

Video marketing-ul în România (I)

Așa cum știi deja, video marketing-ul este un instrument foarte bun pentru a atrage atenția asupra brandului tău. Odată ce alegi să îl incluzi în strategia ta de comunicare, apelează la o echipă specializată cu care să discuți despre ceea ce vrei să obții prin intermediul video marketing-ului.

 

Există numeroase tipuri de video prin care brandul tău va atrage atenția publicului țintă. Îți prezentăm trei dintre acestea, exemplificate cu ajutorul clipurilor realizate în România:

 

  1. Teaser

Teaser-ul este modalitatea perfectă pentru a-l determina pe cel care urmărește video-ul să se întoarcă pentru a vedea continuarea.

 

Lazăr – Stories in motion – UNTOLD 2017 Seven Stars

 

Publicis – Star Wars at Carrefour

 

Mont Blanc Pictures & Mankind PicturesTeaser clip de promovare a stațiunii Mamaia

 

 

  1. After movie

Pentru că tot este vremea festivalurilor, îți prezentăm trei clipuri „after movie” inspirate de acestea. Video marketing-ul este un instrument foarte eficient prin care poți transmite viitorilor participanți numeroase informații cu privire la eveniment, într-o manieră convingătoare.

 

Dorin Marcu – Electric Castle

 

Lazăr – Stories in motion – UNTOLD

 

Advertomedia – Meșterii Cafelei, Street Delivery Iași

 

 

  1. Campanie TV

Campaniile TV presupun o investiție mult mai mare, însă, dacă acesta este mediul de comunicare unde vei regăsi publicul tău țintă, iar bugetul tău se încadrează, poți face saltul din online la TV. Trebuie doar să iei legătura cu o agenție de publicitate care poate convinge publicul să nu schimbe canalul atunci când este difuzată reclama ta.

 

Ogilvy & Mather România – Morărița

 

Trandafilm – Fairyconomie

 

Graffiti BBDO – Duster connected by Orange

 

Mai există numeroase modalități de a te promova prin video marketing. Urmărește blog-ul Advertomedia și fii la curent cu cele mai eficiente strategii de comunicare.

 

Comments are closed.