logo

Soluția pentru un buget redus: video marketing

 

Ne plac oamenii care au idei, cred în ele și le duc până la capăt. Care plănuiesc cu atenție fiecare pas și nu se opresc în fața obstacolelor, ci își continuă drumul către succes, cu orice preț.
Dacă te numeri printre ei, citește în continuare.

 


Ce e nou în publicitatea din România?


Ai intrat pe Facebook și ai văzut reclame în newsfeed-ul tău care sunt la fel de subtile ca stimatele doamne din piață care strigă la tine „Hai la… [produsul aici]” ?

Dar la TV, atunci când e un punct culminant într-o emisiune sau un film, brusc se întrerupe și apare o reclamă dublată în română care mai are un pic și-ți spune să fugi de urgență să cumperi ce-ți oferă, pentru că e cel mai bun produs sau serviciu de pe Terra?
Ce părere ai despre afișele cu mult text, adevărate romane atârnate peste tot prin oraș sau despre billboard-urile inestetice care îți strică acum priveliștea cu grafica lor plictisitoare?

S-au schimbat și se schimbă foarte multe în publicitate, dar schimbările literalmente sunt doar mijloace prin care agențiile să-și mai adauge un premiu pentru creativitate pe rastel.

De fapt nu te interesează ce s-a schimbat, ci cum să te adaptezi la publicul tău, în așa fel încât să nu le șoptești la ureche în fiecare zi „Cumpără… cumpără” ci, să faci mesajul tău de așa natură încât să fie vizualizat cu plăcere, deplin interes și reținut.

 


Cum te asiguri că îți promovezi afacerea eficient


Pe o scară de 1 – 10, cât de bine consideri că reușești să comunici tot ceea ce consideri tu că face special produsul/serviciul tău?
Că e mai jos de 6 sau mai sus de 7, n-ai vrea să ai siguranța că mesajul tău este comunicat atât de bine, încât influențezi cognitiv, afectiv și, în ultimă fază, comportamental publicul tău țintă?

Noi ne dorim același lucru și, din acest motiv, te sfătuim să folosești video-ul ca instrument de marketing, atunci când vrei rezultate rapide și de impact.

Află aici 6 factori care influențează costurile unui video, în așa fel încât să maximizezi rezultatele pe care le obții cu video-ul.

 


Cât costă un video?  


Deja ești pe drumul cel bun, doar citind. Un video (la fel ca un lucru) are o calitate variabilă. Începând de la 400 E (o prezentare care comunică eficient mesajul și influențează într-o mică măsură afectiv, cu un grad de memorabilitate mic), poate ajunge la 1000, 2000, 5000, 10K, 15K, 20K (cu rezultate maxime).

În medie un buget de început de 600 de E îți va permite să ai încrederea că mesajul tău va „mișca” publicul tău țintă. Îți dorești ceva care să-și facă treaba și să-ți aducă multe plusuri, mai ales când vine vorba de afacerea ta, corect? Atunci investește în servicii de calitate.

Ai crede că dacă alegi cea mai ieftină metodă, tot va ieși ceva, dar este un raționament incorect. De fapt dacă alegi un serviciu doar bazându-te pe un preț cât mai redus, sunt mari șanse să treci tariful în registrul de cheltuieli, în loc să-l treci la investiții.

Îți înțelegem limitarea de buget și îți oferim posibilitatea să plătești avansul de 30% (în cazul unui video de 600 E înseamnă 200 E). Iar restul tarifului îl achiți după finalizarea video-ului.

Durează între 2 și 5 săptămâni tot procesul, în funcție de anvergura proiectului (procesul presupunând filmarea, editarea, finalizarea unui proiect).

Dacă vrei să afli în ce se materializează costurile unui video, citește aici.

 


Ai un video acum. Ce faci în continuare?


Acum ai un instrument de marketing deosebit de influent pe care îl vei folosi în fiecare zi pentru a îndeplini obiectivul pe care ți l-ai propus mai sus. Te înțelegem dacă nu ai o idee clară pentru „îl vei folosi”. Te ajutăm noi să diseminezi video-ul, targetând publicul pe care vrei să-l influențezi.

În funcție de perioada de timp în care vrei să se întâmple ceea ce ți-ai propus și anvergura comunicării, tariful pentru administrare este foarte acceptabil și vine într-o ofertă specială cu tot cu video.

Acum aștepți rezultatele și noi te vom asista pe tot parcursul campaniei cu raportarea lor.

Mai jos vei vedea un exemplu de proiect finalizat în două săptămâni:

 

 


Concluzia


Folosești pe o perioadă nedeterminată cel mai eficient instrument de marketing și achiți tariful o singură dată. Dacă video-ul tău valorează 800 E, atunci folosești în fiecare zi 800 E în promovare;  adică în 30 de zile, folosești 800E * 30 = 24.000 E, resurse de promovare, cu avantajul că în loc de 24.000 E ai plătit 800 E.

Există soluții tocmai datorită faptului că bugetul tău este redus, pentru că mai mult ca sigur vrei o metodă de marketing care să dea rezultate rapid și eficient, corect?

Din acest motiv, decizia cea mai bună pentru tine în acest moment este să ne contactezi pe adresa mario@advertomedia.ro, iar noi te vom ghida prin pașii ce urmează.

Comments are closed.